Werkwijze
In de ontmoeting met de vele bureaus en bedrijven die met mij werkten aan verschillende produkties heb ik ontdekt dat niet iedereen dezelfde taal spreekt.

Daarom heb ik besloten om de franje aan mijn eigen promotie te beperken tot verstaanbaar Nederlands zonder al te veel afkortingen en engelstalige onduidelijkheden. Stap één in de communicatie naar klanten is voor mij dat we begrijpen wat we doen, wie we zijn en vooral waar we naar toe willen.

Bereikbaarheid

U kunt mij het beste bereiken door e-mails te sturen. Omdat ik vaak onderweg ben en daarbij mijn mobiele telefoon niet altijd aan heb staan (in besprekingen) wil ik vragen om e-mail contact. Ik check de mailbox vele malen per dag dus uw bericht wordt zo spoedig mogelijk gelezen.

Kostenberekening

Ik werk voor u op basis van vooraf vastgestelde prijzen. Geen onverwachte calculaties achteraf tenzij meerwerk zich tijdens de produktie aandient. Maar ook dan wordt dit met u in overleg bepaald. Mijn idee over mogelijkheden en kwaliteit wordt vooraf afgewogen tegen beschikbaar budget en samenwerkingsverbanden. Zo kan het wel eens voorkomen dat ik een opdracht doorverwijs naar een bedrijf met een andere werkwijze.

Dit bedrijf is ontstaan door ambitie.

Mijn doel is om op een veelzijdige en afwisselende manier te werken aan de vorming van mediaprodukties. De basis daarvan is het tekenen en verzinnen van beelden en teksten die bruikbaar zijn voor de klant.

U hebt een vraag of een probleem omtrent het communiceren van een boodschap of het vervaardigen van een "tool" voor uitleg aan klanten of personeel? Ik heb de capaciteit om mee te denken en de middelen om uiteindelijk het materiaal ook daadwerkelijk te maken. U vraagt en ik organiseer de oplossing. Door te vissen uit een vijver van ervaringen en scholing kan ik een oplossing bieden voor het produceren van marketing ondersteunende uitingen of instructies.